Je bent hier:

We zetten jouw besteedbaar inkomen, spaargeld en beleggingen in z’n vooruit

Veel mensen vragen zich af of sparen op een spaarrekening bij de bank nog zinvol is. Door de lage rentes die banken momenteel bieden, compenseren spaarrentes nauwelijks de jaarlijkse inflatie en belasting op box 3 vermogen. Toch blijft sparen een risicovrije en veilige manier om geld apart te zetten, met weinig extra kosten. Ben je bereid om je geld voor langere termijn vast te zetten, dan kan het rendement aanzienlijk hoger zijn. Vermogensadvies is een vast jaarlijks onderdeel van Financieel Voorwaarts.

Besteedbaar inkomen

Het inkomen van een huishouden varieert jaarlijks door salarisverhogingen, nieuwe banen, grote uitgaven, abonnementen en erfenissen. Wij zorgen ervoor dat dit geld efficiënt en effectief wordt besteed en dat je voor de toekomst voldoende apart zet.

Spaargeld

Bij sparen kun je kiezen voor variabele rente, die flexibiliteit biedt, of vaste rente, die vaak een commitment vereist zoals periodieke inleg of vastzetten voor een periode. Banksparen is een manier om fiscaal voordelig voor je pensioen te sparen.

Beleggingen

Beleggen kent vele vormen, van aandelen en obligaties tot vastgoed en derivaten, elk met een ander risiconiveau. Het is belangrijk om je risicobereidheid te bepalen en op basis daarvan te kiezen waarin je wilt beleggen. Wij bieden persoonlijk, onafhankelijk en strategisch advies om jouw vermogensvorming te optimaliseren.

Een financieel plan op maat is onderdeel van Financieel Voorwaarts. Plan een afspraak voor een financieel quick scan en ontdek hoe wij je hiermee kunnen helpen.

5 redenen om voor Financieel Voorwaarts te kiezen

  • Direct 360° overzicht met een Financiële Scan
  • Concrete actiepunten om je financiën te verbeteren
  • Vergelijk en bemiddeling verzekeringen en vermogensopbouw
  • Jaarlijkse belastingaangifte en voorlopige teruggave
  • 365 dagen per jaar persoonlijk financieel advies
Maak een afspraak