Je bent hier:

We verzorgen de administratie, doen btw-aangifte en maken een winst- en verliesrekening voor ondernemers

Boekhouding en belastingaangifte zijn de minst favoriete taken van veel ondernemers. Ze staan vaak in de weg van het echte werk en vereisen nauwkeurigheid, omdat fouten grote gevolgen kunnen hebben. Daarom kiezen veel ondernemers ervoor om hun boekhouding en belastingaangifte uit te besteden. Dit bespaart tijd en zorgt voor nauwkeurigheid en compliance. Financieel Voorwaarts inclusief Boekhouding stuurt zowel de privé als zakelijke financiën van een ondernemer vooruit.

BTW-Aangifte en Omzetbelasting

Als ondernemer ben je verplicht om btw-aangifte te doen. Voor een correcte btw-aangifte moet je je btw-administratie nauwkeurig bijhouden en deze maandelijks, per kwartaal of per jaar indienen. De btw die je moet afdragen, wordt afgetrokken van de btw die je ontvangt. Dit kan betekenen dat je soms meer btw terugkrijgt dan je moet betalen. Hoewel eenmanszaken, ZZP’ers en freelancers niet verplicht zijn om een jaarrekening op te maken, is het wel aan te raden. De jaarrekening omvat meestal de balans, winst- en verliesrekening, materiële activa en de afrekening van de omzetbelasting.

Boekhouden als onderdeel van Financieel Voorwaarts

Bij Financieel Voorwaarts kun je rekenen op:

  • Volledige Ontzorging: Wij nemen tijdrovende taken zoals aangifte, omzetbelasting en boekhouding volledig uit handen.
  • Vaste Prijzen: Bij ons weet je vooraf precies waar je aan toe bent. In overleg spreken we een jaarbedrag af, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Altijd Bereikbaar: We zijn altijd bereikbaar voor vragen en advies, zowel digitaal als persoonlijk.

Maak snel een afspraak met ons. Wij helpen je graag met al je boekhoud- en belastingvragen, zowel nationaal als internationaal.

5 redenen om voor Financieel Voorwaarts te kiezen

  • Direct 360° overzicht met een Financiële Scan
  • Concrete actiepunten om je financiën te verbeteren
  • Vergelijk en bemiddeling verzekeringen en vermogensopbouw
  • Jaarlijkse belastingaangifte en voorlopige teruggave
  • 365 dagen per jaar persoonlijk financieel advies
Maak een afspraak