Je bent hier:

Je hele pakket aan verzekeringen houden we tegen het licht

Het vergelijken van verzekeringen is tijdrovend en complex, maar er zijn grote verschillen in voorwaarden en premies. Daarom is dit standaard onderdeel van Financieel Voorwaarts. Of het nu gaat om inboedel-, opstal- of aansprakelijkheidsverzekeringen, wij zorgen voor het optimale pakket. Stellen ontdekken vaak dubbele verzekeringen, zoals inboedel-, schade- of reisverzekeringen, soms zelfs op hun oude adres. Wij adviseren jaarlijks je verzekeringen te controleren op dubbele dekking en te kijken of de voorwaarden nog aansluiten op je situatie.

Jouw persoonlijke verzekeringsadviseur

Voor het vergelijken, adviseren en over-/afsluiten van verzekeringen, krijg je een persoonlijk contactpersoon toegewezen. Dit is iemand met de juiste papieren en kennis van zaken. Na een korte intake gaat zij aan de slag met de analyse van jouw huidige situatie, zowel privé als zakelijk. En komt met een voorstel hoe jouw pakket aan verzekeringen te verbeteren.

Onafhankelijk

Omdat wij onafhankelijk zijn van geldverstrekkers en verzekeraars, kunnen we je altijd objectief adviseren. Hierdoor betaal je nooit te veel. Wij nemen de uitzoekklus en administratie van je over, zodat jij je niet hoeft te verdiepen in polissen en voorwaarden. Ook helpen wij je bij schade, claims en uitkeringsaanvragen.

Je verzekeringen in z’n vooruit? Maak vandaag nog een afspraak voor een financiële quick scan en laat ons je helpen met het vergelijken en beheren van je verzekeringen.

5 redenen om voor Financieel Voorwaarts te kiezen

  • Direct 360° overzicht met een Financiële Scan
  • Concrete actiepunten om je financiën te verbeteren
  • Vergelijk en bemiddeling verzekeringen en vermogensopbouw
  • Jaarlijkse belastingaangifte en voorlopige teruggave
  • 365 dagen per jaar persoonlijk financieel advies
Maak een afspraak