Je bent hier:

360° financieel overzicht van al jouw geldzaken

Wil je een volledig overzicht van al je geldzaken? Een financiële scan biedt je inzicht voor zowel nu als in de toekomst.

Onze stappen

  1. Intake Ontmoet jouw persoonlijke financieel adviseur en bespreek samen je dromen, ambities en huidige financiële situatie. Samen stellen jullie je korte- en langetermijndoelen vast, waarna wij voor jou aan de slag gaan.
  2. Planning en Uitvoering Wij maken voor jou een persoonlijke financiële scan en gaan aan de slag met de actiepunten uit de intake. Het doel van een financiële scan is om je een helder beeld te geven van je financiële situatie. Deze scan biedt belangrijke inzichten die je helpen bij het nemen van weloverwogen financiële beslissingen en het plannen van je toekomstige doelen. Van aflossen en sparen tot beschermen en belastingaangifte, we nemen alles mee en verbeteren waar mogelijk.
  3. Financieel Voorwaarts Jouw financiën staan nu in z’n vooruit. Wij volgen jouw geld en sturen bij waar nodig. Voor belangrijke gebeurtenissen met grote financiële impact hebben we nu de juiste kennis en aanpak. Hierdoor slaap jij rustig, maar je geld niet.

Ontvang hier een voorbeeld Financiële Scan

Wil jij snel overzicht in je geldzaken? Maak dan een afspraak voor een financiële quick scan.

5 redenen om voor Financieel Voorwaarts te kiezen

  • Direct 360° overzicht met een Financiële Scan
  • Concrete actiepunten om je financiën te verbeteren
  • Vergelijk en bemiddeling verzekeringen en vermogensopbouw
  • Jaarlijkse belastingaangifte en voorlopige teruggave
  • 365 dagen per jaar persoonlijk financieel advies
Maak een afspraak